Ugorj Velünk!

Helló!

Üdvözlünk az Ugorj Velünk ejtőernyős csapat megújult honlapján! Reméljük, hogy új arculatunk sokatok tetszését elnyeri!

Ugorj velünk tandemet, vagy ugorj velünk önálló ejtőernyősként! Sokan próbálták már megfogalmazni: „mégis…milyen érzés zuhanni??” Amíg nem veszel egy nagy levegőt és nem szánod el magad, hogy kipróbáld, addig nem tudunk válaszolni Neked. Ám ha eljössz hozzánk, magad fogalmazhatod meg a választ, mert mi megmutatjuk Neked ezt az érzést!

Gyere, és éld át Te is! Milyen érzés 4000 méter magasan egy repülőgépben ülni, ahol egyszer csak kinyitják az ajtót? Milyen érzés 4000 méter magasan ott állni ebben a nyitott ajtóban? Milyen érzés előre dőlni és kiugrani egy repülőgépből? Milyen érzés kb. 200 km/h-s sebességgel zuhanni a föld felé? Milyen érzés felülről megcsodálni a felhőket (és meglátni, hogy a mondás bizony igaz: felhők fölött mindig kék az ég!)? Milyen érzés esetleg átzuhanni egy felhőn?

Ezek az érzések semmihez sem foghatóak, nem tudjuk azt mondani, hogy olyan, mint a…

Milyen??

Legyél kíváncsi, legyél elszánt, legyél merész! Gyere, ugorj Te is, hogy aztán együtt próbáljunk meg az ilyen kérdésekre válaszokat megfogalmazni!

Tóth Gábor

Csapatunk legtapasztaltabb tagja Tóth 1 Gábor. Több mint 1500 ugrással rendelkezik, tandempilóta és ejtőernyős oktató. 20 évvel ezelőtt a hadseregben kezdte az ejtőernyőzést,  azóta is aktív tagja az ejtőernyős üzemeknek. Nagy hangsúlyt fektet a biztonságra úgy az oktatások alkalmával, mint a tandemugrások során. Nem egy tandem utasából lett később ejtőernyős tanuló, önálló ugró.

tandempilóta, oktató

Lindenberger Tamás

Lindenberger Tamás, légi operatőr. 1998-ban kezdett el ejtőernyőzni, 1000+ ugrásszámnál tart. Az Ő sisakján állandó kellék a kamera,mindig mindent rögzít, megörökít, ami az égen történik. Végig kíséri a tandem utasok zuhanását, felveszi az ejtőernyő nyílását, s végül földet érésnél is ott van, amikor az ugrók széles mosollyal földet érnek. De nem csak tandem utasokat kameráz, hanem ejtőernyős versenyeken az induló csapatok légi operatőre.

Kamerás

Tóth Tímea

Tóth Tímea, 2002-ben kezdte az ejtőernyőzést, jelenleg 500+ ugrásszámnál tart. Leginkább a szervezésben, telefonálásokban, reptéren a koordinálásokban segíti a csapat munkáját.

ejtőernyőzés

Gyere és ugorj velünk!